SoftCorner - Υπηρεσίες Πληροφορικής

Personal

200 MBs Storage
5 GBs Bandwidth
10 POP3 E-mails
5 Subdomains

Business

500 MBs Storage
10 GBs Bandwidth
100 POP3 E-mails
25 Subdomains

Enterprise

2 GBs Storage
25 GBs Bandwidth
Full POP3 E-mails
Full Subdomains

Corporate

3 GBs Storage
50 GBs Bandwidth
Full POP3 E-mails
Full Subdomains
Αρχική

Ιστοσελίδες

E-mail Εκτύπωση PDF

Ιστοσελίδα (web page) είναι ένα είδος εγγράφου του παγκόσμιου ιστού (www - world wide web) που περιλαμβάνει πληροφορίες με την μορφή κειμένου, υπερκειμένου, εικόνας, βίντεο και ήχου (ψηφιακά στοιχεία). Οι Ιστοσελίδες χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο HTTP (HyperText Transfer Protocol) και δίνει τη δυνατότητα στους χρηστές του διαδικτύου να δημιουργήσουν οποιουδήποτε είδους περιεχόμενο τις ιστοσελίδες τους.

Πολλές ιστοσελίδες μαζί συνθέτουν έναν ιστότοπο (εναλλακτικές ονομασίες: ιστοχώρος ή δικτυακός τόπος, στα αγγλικά web site ή Internet site).

Το σύνολο των ιστοτόπων αποτελεί το world wide web (www).

Οι σελίδες ενός ιστοτόπου εμφανίζονται κάτω από το ίδιο όνομα χώρου (domain name) π.χ. softcorner.gr, του Παγκόσμιου Ιστού. Οι ιστοσελίδες αλληλοσυνδέονται και μπορεί ο χρήστης να μεταβεί από τη μία στην άλλη κάνοντας «κλικ», επιλέγοντας δηλαδή συνδέσμους που υπάρχουν στο κείμενο ή στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας. Οι σύνδεσμοι προς άλλες σελίδες εμφανίζονται συνήθως υπογραμμισμένοι και με μπλε χρώμα για να είναι γρήγορα ξεκάθαρο στον επισκέπτη ότι πρόκεται για σύνδεσμο προς άλλη ιστοσελίδα, χωρίς όμως πάντα να είναι αυτό απαραίτητο.

Κάθε ιστοσελίδα είναι συνήθως της μορφής www.τίτλος.κατάληξη που υποδηλώνει ότι βασίζεται στην υπηρεσία www. Το πρόθεμα www δεν είναι αναγκαίο, αλλά χρησιμοποιείται συνήθως σαν το όνομα του διακομιστή (web server) ο οποίος παρέχει την υπηρεσία www. Η υπηρεσία www στηρίζεται στη θύρα (port) 80 και γι' αυτό μια ιστοσελίδα μπορεί να έχει και τη μορφή www.softcorner.gr:80.

Η επιχείρηση μου χρειάζεται να έχει Ιστοσελίδα;

Οι περισσότεροι παροχείς υπηρεσιών Internet παρέχουν στους πελάτες τους ένα φάκελο στο δικό τους domain. Τις περισσότερες φορές, η διεύθυνση αυτή μοιάζει κάπως έτσι: http://www.domain.com/~to-onoma-sas.

Πέρα από το ότι θα πρέπει να εξηγήσουμε την μικρή περισπωμένη (~) στους πελάτες μας, αυτό μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο όταν πρόκειται να το αναγράψουμε στις κάρτες επισκεπτηρίου μας.

Επιπλέον δεν αντανακλά τη μοναδική φύση της δικής μας επαγγελματικής ή προσωπικής ιστοσελίδας.

Η καταχώριση ονόματος domain για την επιχείριση ή τον οργανισμό μας είναι ουσιαστικής σημασίας για τις προσπάθειες marketing που καταβάλλουμε. Ένα όνομα domain δίνει στην επιχείρισή μας τη μοναδική ταυτότητα στον Παγκόσμιο ιστό.

Τι οφέλη μπορώ να έχω από την δημιουργία μιας Ιστοσελίδας;

checkΜια Ιστοσελίδα είναι πηγή ενημέρωσης και πληροφοριών.

checkΑναβαθμίζεται η εικόνα μας προς τους ήδη υπάρχοντες πελάτες μας αλλά και προς τους υποψήφιους μελλοντικούς πελάτες.

checkΕκπέμπουμε το μήνυμα ότι ακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις, ενσωματώνουμε τις νέες τεχνολογίες στις πρακτικές μας, εκσυγχρονιζόμαστε και παραμένουμε πρωτοποριακοί. Όλα αυτά συμβάλουν στην απόκτηση μεγαλύτερης αξιοπιστίας και κύρους.

checkΕξοικείωση των καταναλωτών-πελατών με την εταιρεία μας, το προϊόν μας, την υπηρεσία που προσφέρουμε ή την εμπορική φίρμα του προϊόντος.

checkΜείωση του λειτουργικού κόστους και των εξόδων. Τα προϊόντα μας προβάλλονται με το χαμηλότερο κόστος σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στη τοπική ή την εθνική αγορά.

checkΜειώνουμε τα έξοδα διαφημιστικών φυλλαδίων καθώς ο υποψήφιος πελάτης μπορεί μέσα από την ηλεκτρονική παρουσίαση να δει αλλά και να εκτυπώσει λεπτομέρειες που τον ενδιαφέρουν.

checkΜεταδίδεται πολύ μεγαλύτερος όγκος πληροφοριών σε σχέση με τη διαφήμιση στα παραδοσιακά μέσα.

checkΣυνεχής προβολή και λειτουργία της επιχείρησης μας. Η προβολή μας είναι on-line όλο το εικοσιτετράωρο 365 ημέρες το χρόνο.

checkΈχουμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε και να εμπλουτίζουμε τις πληροφορίες καθημερινά.

checkΕίναι ένα εργαλείο marketing και έχουμε τη δυνατότητα να διευρύνουμε το πελατολόγιο μας.

checkΤέλος, έχουμε τη δυνατότητα στοχευμένης on-line κατευθυνόμενης διαφήμισης και όχι μαζικής.

 

e-Shop

Νομοθεσία

law
  • Ιστοσελιδες

  • Εφαρμογες

sam-24 Είναι απαραίτητο να έχω μια ιστοσελίδα;
Τι οφέλη θα έχω από αυτό;
Περισσότερα...
Η επιχείρησή μου χρειάζεται μια διαδικτυακή εφαρμογή;
Σε τι μπορώ να ωφεληθώ;
Περισσότερα...